Catering

Če želite presenetiti svoje najdražje, prijatelje ali poslovne partnerje z drugačno pogostitvijo, so naši cateringi kot nalašč za vas. Po dogovoru vam pripravimo bogate pladnje različnih malih specialitet obogatenih z arabskimi začimbami, zelenjavnimi prilogami in slastnimi omakami.

  • Catering za podjetja ali domače zabave: Ste že siti narezkov? Presenetite goste s pisanimi, zvrhanimi pladnji arabskih dobrot.
  • Catering za piknike: Piknik malo drugače – privoščite si arabske čevapčiče za žar z arabskim kruhom in zelenjavnimi prilogami ali pa falafel z raznimi dodatki in osvežilno tabulleh solato.
  • Slowfood večeri: Želite popestriti ponudbo v vaši restavraciji ali udobno praznovati doma? Kuhali vam bomo vrhunske arabske specialitete in vas postregli z več hodi. Po želji vam bodo plesale mične trebušne plesalke. Poskrbimo tudi za vodne pipe.
  • Catering na prireditvah. Koncerte, ulične dogodke, sejme in druge prireditve bo gotovo popestrila lična stojnica okrepčevalnice Abi Falafel z dobrotami naše stalne ponudbe.

Za cateringe nas pokličite na 041 696555 in z veseljem vam svetujemo.

 

SaveSave

SaveSave